miercuri, 16 ianuarie 2013

16.01.2013 Crima care ingrozeste Dambovita !

Un pacat de moarte il va urmari toata viata pe un barbat de 31 de ani, din Potocelu, comuna Ludesti!
Individul si-a ucis tatal in bataie, seara trecuta, dupa un scandal monstru.
Se pare ca amandoi picasera in patima alcoolului, iar de la o cearta s-a ajuns la crima. Fiul a pus mana pe un levier si si-a lovit parintele in cap.

In zadar a incercat victima sa alerteze autoritatile sa-i sara in ajutor. Cand au ajuns politistii la fata locului omul era deja fara suflare.

Rudele si vecinii povestesc ca nu era zi de la Dumnezeu fara ca fiul si tatal sa nu se certe. Aseara s-au luat la harta din cauza ca tatal ar fi plecat pana la oras cu treburi, iar fiul nu a avut cum sa ia mancare pentru fetita lui din casa si a devastat usa de la casa.

Asta l-ar fi infuriat pe parinte, care l-a luat la rost. De aici si pana la crima n-a mai fost decat un pas. "El ce a zis, a, pai te omor, ma! A luat o ranga d-aia si i-a dat lui barbatul meu pe stanga, cu o ranga d-aia. Barbatul meu s-a enervat, a luat ranga aia si s-a dus dupa el prin curte si i-a dat una, pe a doua cand i-a dat-o dupa ceafa a picat jos", ne-a declarat Mariana Micu, sotia criminalului.

"Rau, violent, da. daca eu ma intamplam aici, da si in mine! Si-a mai batut tatal? Cum, i-a dat cu usa in cap de i-a facut rana, l-a batut in drum, i-a dat numai cu picioarele si cu sutul, il omora in drum, in sosea", ne-a marturisit Ioana Padure, mama victimei.

"A zis fii-sau sa nu venim ca ne omoara pe toti, ca el a mai facut puscarie, e invatat cu puscaria. Va era teama? Da, la toti. Toata saptamana a venit la noi, la neamuri si a zis sa nu veniti la mine ca eu va omor. Toata iarna l-a batut si l-a chinuit", ne-a povestit Cornelia Marin, sora victimei.

Atacatorul este acuzat de omor calificat, iar daca va fi gasit vinovat risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 25 de ani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu