luni, 14 ianuarie 2013

Carstea Sorana victorie in turul unu !

Carstea Sorana victorie in turul unu !
Astăzi a avut loc la Sydney prima zi a turneului de tenis de grand slam, Australian Open. Evoluţia românilor nu a început cu surprize, cele două favorite, Sorana Cîrstea şi Irina-Camelia Begu reuşind să treacă în turul doi, în timp ce niciunul dintre cei doi băieţi de pe tabloul de simplu, Ungur şi Hănescu, nu a reuşit să rămână în competiţie după primul tur.

Jucătoarea Sorana Cîrstea şi-a respectat statutul de favorită la Australian Open şi a depăşit faza turului inaugural după o victorie în două seturi în faţa unei adversare din Statele Unite.
Clasată pe locul 29 în clasamentul mondial profesionist, Cîrstea a trecut pentru al patrulea an consecutiv de primul tur la Australian Open, unde în 2012 a reuşit cea mai bună performanţă din carieră ajungând până în turul al treilea.
În turul al doilea Cîrstea o va întâlni pe cehoaica Kristyna Pliskova, jucătoare care a eliminat-o în runda inaugurală pe reprezentanta gazdelor Sacha Jones, cu 6-3, 6-2.
Cu toate că Sorana nu va avea o adversară dificilă ea va trebui să încerce o victorie cât mai simplă şi să îşi conserve condiţia fizică bună pentru turul al treilea, acolo unde cel mai probabil va ajunge şi chinezoaica Na Li, numărul şase mondial. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu