joi, 17 ianuarie 2013

DOICESTI - DROGURI ascunde in ... SOBA ! VIDEO EXCLUSIV

Să li se facă rău, nu alta!
Poliţiştii care au descins, dimineaţă, într-o gospodărie din Doiceşti, au dat peste un miros puternic de la care i-a luat cu ameţeală.

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au descoperit 700 de grame de canabis aruncate în soba casei.

Anchetatorii cred că unul dintre suspecţii pe care îi aveau în vizor a vrut astfel să scape de probele care-l incriminau de deţinere de droguri de risc.

Tânărul a fost audiat şi dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa pentru cercetări amănunţite.

Mama suspectului ne-a declarat că nu-i aparţin fiului ei pachetele cu canabis ce au fost găsite în sobă.

"Mi le-a adus un bărbat. Nu ştiu cine e. Mi-a zis să i le păstrez pentru câteva zile", a spus femeia.

Suspectul riscă ani grei după gratii dacă va fi găsit vinovat

Percheziţiile din această dimineaţă s-au lăsat nu doar cu recuperarea unei părţi din prejudiciul creat, ci şi cu o captură de droguri. Vorbim de 500 de grame de cannabis, decoperite la un traficant din Doiceşti. Un moment comic s-a consumat în comentul în care oamenii legii şi-au făcut apariţia la respectiva locuinţă.


De frică să nu îi găsească „marfa”, mama tânărului de 26 de ani a aruncat întreaga cantitate de cannabis în sobă. La scurt timp însă, oamenii legii au intrat în camera respectivă şi s-au drogat fără voia lor. Poliţiştii mai aveau puţin şi picau din picioare de mirosul pătrunzător de drog răspândit în toată camera.
În total au fost orhanizate 27 de percheziţii la locuinţele a 23 de persoane, membri a două grupuri infracţionale. Au fost vizaţi mai mulţi suspecţi de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe, societăţi comerciale, dar şi furturi de material feros. 
Aceştia sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe, furturi de autoturisme şi animale, dar şi de material feros, sâvărşite în perioada octombrie 2012-ianuarie 2013, prejudiciul creat fiind de aproximativ 90 000 de lei.
Percheziţiile sunt efectuate de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S - I.G.P.R, S.A.S Ilfov, Prahova şi Argeş. 
În total, au fost conduse la audieri 31 de persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu