duminică, 13 ianuarie 2013

Evazionistul din ULMI !

Poliţiştii rutieri au depistat 3700 de kilograme de material feros fără documente de provenienţă, într-o autoutilitară oprită pentru control în trafic


Poliţişti din cadrul Biroului Rutier au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unei autoutilitare care circula pe D.J 711, la intrarea în municipiul Târgovişte, conducătorul acesteia continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii au procedat la urmărirea acesteia, fiind oprită pe D.N 71, în localitatea Ulmi, conducătorul autoutilitarei fiind identificat în persoana numitei A.M., de 34 de ani, din comuna Gura Ocniţei.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, în interiorul autoutilitarei a fost depistată cantitatea de 3700 de kilograme de material feros ( 59 de ţevi metalice), pentru care numita A.M nu a putut prezenta documente legale de provenienţă sau aviz de însoţire.

Aceasta a fost sancţionată contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 1000 lei, întreaga cantitate de material feros fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, poliţiştii au dispus măsura sacţionării contravenţionale şi reţinerii permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, pentru neoprirea la semnalul regulamentar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu