vineri, 18 ianuarie 2013

Măneşti - Albă ca... jandarmul şi cei şapte hoţi !

Şapte bărbaţi care sustrăgeau conductă metalică de pe raza localităţii Măneşti au fost depistat de jandarmii dâmboviţeni.
Măneşti - Albă ca... jandarmul şi cei şapte hoţi,

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza comuniei Măneşti, a surprins, în zona împădurită din apropierea parcului petrolier Gheboieni şapte persoane care sustrăgeau conductă metalică, aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma aplicării măsurilor legale şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că cei 7 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 55 de ani au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 30 metri, folosind unelete specifice (târnăcop, lopeţi, cazmale) şi au scos la suprafaţă un segment dintr-un tronson de conductă metalică care era folosită pentru transportul produselor petroliere.

Bărbaţii intenţionau să valorifice materialul feros la un centru de colectare a materialelor feroase.

*** Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu