marți, 15 ianuarie 2013

MORENI - Hoti perfectionati pe bancile scolilor !

În urma activităților desfăşurate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au identificat și reținut autorii în cazul unui furt din atelierul unei unităţi de învăţământ de pe raza localităţii Gura Ocniţei.
Moreni - Hoţii ăştia au învăţat meserie... la şcoală,

În sarcina acestora s-a reținut că în perioada 23-28 decembrie 2012, au pătrus prin efracţie în incinta atelierului, de unde au sustras mai multe bunuri constând în materiale feroase şi neferoase, în valoare totală de 2500 lei.

În urma percheziţiei efectuate de poliţişti în această dimineaţă, bunurile au fost recuperate.

Autorii, identificaţi ca fiind A.M., de 23 de ani şi C.A., de 19 ani, ambii din comuna Gura Ocniţei, au fost reținuţi de poliţişti pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentaţi instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.



Poliţia Oraşului Pucioasa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Avram Iancu din oraş a avut loc un accident de circulaţie.

O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, stabilind că numitul D.R., de 29 de ani, în timp ce conducea un vehicul cu tracţiune animală a efectuat manevra de întoarcere, moment în care cei trei ocupanţi ai atelajului, un bărbat şi două femei şi-au pierdut echilibrul şi au căzut.

Cei trei au fost transportaţi la Spitalul orăşenesc Pucioasa, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internaţi.

Conducătorul atelajului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin Parchet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu