joi, 16 septembrie 2010

Ghenosu a fost condamnat pentru scandalul de la casa de pariuri

În martie 2008, banda condusă de Ghenosu s-a ciocnit într-o casă de pariuri din microraionul VI cu gaşca lui Ion Honciu, zis Nelu de la Ungureni
<!-- more -->
 În urma conflictului, trei tineri combatanţi au ajuns la spital, prezentând plăgi împuşcate. Ghenosu şi Honciu au fost reţinuţi şi eliberaţi după 29 de zile. Dosarul a fost finalizat la instanţa de fond abia acum, la doi ani şi jumătate de la comiterea faptelor. Ghenosu nu a fost prezent la pronunţare. Se pare că ar fi plecat în Irlanda. Oricum, nu poate fi reţinut întrucât sentinţa nu este definitivă. Florin Ghinea (Pârjol) are drept de recurs zece zile de la comunicare. Autoturismele de lux ale celor din grupul Ghenosu sunt recunoscute în oraş după numărul de înmatriculare – AIR – prescurtare de la „Atenţie intră regele”, cum le place acestora să spună.
Ghenosu a primit un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 180 Cod Penal (Lovire şi alte violenţe) şi patru ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de art. 321 Cod Penal (Ultraj contra bunelor moravuri). Pedepsele s-au contopit cu pedeapsa de şapte ani aplicată prin hotărârea judecătorească pronunţată de Tribunalul de Mare Instanţă din Nice, inculpatului fiindu-i stabilită o pedeapsă rezultantă de şapte ani închisoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu