sâmbătă, 31 decembrie 2011

Pro TV ţi-au adus cele mai tari ştiri în 2011! Împreună cu voi suntem number one! Vă mulţumim şi vă promitem un 2012 şi mai bun!


Mai sunt doar 8 ore pana in 2012! Vezi ce surprize ti-am pregatit de Revelion la Pro TV:

Toni Grecu si agentii sai incheie anul la ”Serviciul Roman de Comedie” cum altfel decat cu zambetul pe buze! Intr-o noapte speciala, SRC se pregateste de gala si desemneaza, cu mult umor de-altfel, Superlativele anului 2011. Cu prezentatoare sexy la carma editiei, Bianca (Aniela), Mimi (Alexandra Timofte), Gina (Jojo), Larisa (Lia) si Ildiko (Bety), SRC va invita in scena, pe rand, pentru a face urari langa brad, personalitati care au facut cea mai mare comedie in viata publica romaneasca.  <!-- more -->

Cel mai injurat si criticat roman, Emil Boc (Claudiu Maier) vine pentru a spune o uratura pentru toti cei pe care i-a suparat in 2011: ”Tza, tza, tza, caprita, tza / Am ajuns ca-n Africa / N-avem bani, n-avem valuta / Datoria e prea multa / Bancile sunt la pamant / Creditarea-i frunza-n vant / Investitii nu-s deloc / Si de vina este Boc.”

Cea mai vizionata emisiune TV in 2011, ”Romanii au talent”, isi gaseste si ea nasul la SRC: agentii lui Toni Grecu vor premia show-ul sub denumirea ”Romanii n-au talent”, iar Adrian Tztz (1 Q Sapro) face o urare pe ritmuri de hip-hop. Cea mai mare catastrofa in 2011 va fi desemnat examenul de bacalaureat: doi elevi repetenti (Claudiu Maier si Cosmin Natanticu) vor canta, in vreme ce invitatul lui Toni Grecu, Ionut Tanase (partenerul lui Jojo si castigatorul de la ”Dansez pentru tine” va dansa breakdance.

Tot in noaptea dintre ani, SRC il va premia si pe cel mai bogat roman, Dinu Patriciu (Ducu Hancu), care isi va incepe uratura astfel: ”Aho, aho, dragi cetateni / Frati moguli si voi melteni / Tara are nevoi multe / Eu conduc in top trei sute!”. Cel mai mare scandal in familie pe 2011 va fi adjudecat de Oana Zavoranu si mama sa, Marioara (Monica Anghel), care va veni la SRC pentru a face urari romanilor. 
 


De la 21.45, la ProTv, Star Maraton de Revelion


In buna traditie a spectacolelor dintre ani, Revelionul  de la ProTV  va reuni  toate superlativele muzicii si diverstimentului anului care se incheie. Si pentru ca 2011 este anul “talentului” la Pro TV, petrecerea de Revelion va fi un spectacol de varietati pe tema talentului.

Amfitrion al petrecerii va fi Liviu Virciu bantuit de senzatia ca intre atatea talente, el nu are niciunul.  Ca prezentator el va fi secondat de doua prezente  care nu pot trece neobservate, deghizate in ingeras si dracusor: Antonio si Cocuta, dansatori in baletul “Dansez pentru tine”. Ei il vor completa pe acesta punandu-l constant  in situatia de a face mici rautati sau a se obisnui cu idea ca exista si oameni mai putin inzestrati. Totusi, tentatia talentului ii va da acestuia unda verde la a se da in stamba. Invitatii sai vor veni  din toate artele spectacolului, fiind nume de marca reprezentate ale unui talent: muzica, dans, circ, variete, fashion, imblanziri de animale, etc.
           
Telespectatorii ProTV se vor intalni in ultima noapte din an cu barmanul Luca Valentin, Veveritele Vesele, Fratii Paunescu, magicianul Eduard Malita si Bianca, Stefan Florescu care a pregatit o serie de jonglerii spectaculoase, beatboxerul Cosmin Agache, imitatorul Cosofret, Rares Deac care a impresionat cu miscarile sale de abdomen, Florin Harsan, cel care a dovedit ca tunsul se poate face si intr-o super viteza, dansatorii Robo si Valentin Paun, si Valentin Dinu care va canta in duet cu Alina Dinca. Va fi un spectacol senzational pentru ca fiecare dintre  ei este gata sa demonstreze ca “Romanii au talent”.



           
Vocea Romaniei” va rasuna si in  noaptea dintre ani! Concurentii au pregatit un concert in toata regula. Vor canta Iulian Canaf, Marcel Lovin impreuna cu prietenul sau Anthony Icuagu, cele doua cupluri de indragostiti: Cristina Vasiu si Robert Patai si Vlad Stoia alaturi de Beatrice Vladan. Daniel (Max) Dragomir, cel mai energic concurent de la “Vocea Romaniei” vine si el, vor veni si Aldo Blaga si Oana Brutaru alaturi de Sebastian si Maximilian Muntean!
   
La ProTv Revelionul va fi un adevarat maraton pentru ca lista invitatilor este fara de sfirsit: Nea Marin, Alex Velea, D-na Bamboi, Sinziana Buruiana, Andreea Tonicu, Simona Senzual, Gina Pistol, Andra, Jean de la Craiova, Anda Adam, Corina Bud si multi, multi altii.

George Vintila prezinta pentru cel de-al 15-lea an Revelionul “Live Revolution” in Piata Revolutiei

Voltaj, LaLa Band, Smiley, CRBL si Loredana vor fi prezenti in Piata Revolutiei la trecerea dintre ani si vor incinge atmosfera, ridicand gradele de afara cu cele mai tari piese.

Ca de fiecare data, Piata Revolutiei va fi plina la trecerea dintre 2011 spre 2012 pentru ca ProFM si ProTV pastreaza traditia oferind un super concert “Live Revolution” cu cele mai tari si mai de succes trupe din Romania. Fenomenul “Pariu cu viata” a generat aparitia unei trupe care i-a innebunit pe tinerii din Romania astfel ca de pe scena Live Revolution nu va lipsi trupa “LaLa Band”. Ei vor face un super show alaturi de Voltaj, de DJ-ul ProFM CRBL  si de juratii Smiley si Loredana pe care telespectatorii ProTV ii urmaresc la “Vocea Romaniei”. Loredana va fi prezenta pe scena si va oferi un concert senzational chiar la miezul noptii.

DJ ProFM Marius Onuc va deschide seara “Live Revolution” cu un mix marca ProFM, iar apoi va intra in scena prezentatorul evenimentului, George Vintila care ii asteapta pe toti cei cu energie de party sa se distreze si sa deschida sampania alaturi de ProFM si ProTV.

“De-a lungul acestui an multi au fost de parere ca 2012 va fi ultimul an pe care il vom petrece pe Terra, personal nu am timp sa cred asa ceva, dar sa intram putin in rol si sa ne inchipuim ca e ultima noapte de petrecere de care avem parte. Au zis-o altii inaintea noastra: “Let’s party like there is no tomorrow, declara George care ii asteapta pe toti in Piata Revolutiei si care prezinta de 15 ani consecutiv Revelionul “Live Revolution” ProFM&ProTV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu