luni, 12 decembrie 2011

Scandal si Amenzi de sarbatori

Poliţiştii târgovişteni au acţionat în noaptea de 09/10 decembrie, pentru asigurarea unui climat de siguranţă şi ordine publică, precum şi pentru prevenirea faptelor cu violenţă şi a furturilor din societăţi comerciale

În noaptea de 09/10 decembrie a.c., lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu efective ale Poliţiei Locale şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au organizat şi desfăşurat pe raza municipiului Târgovişte o razie, având drept obiective menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă şi a furturilor din societăţi comerciale, dar şi diminuarea evenimentelor rutiere. Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2700 lei.
<!-- more -->
• 9 infracţiuni constatate şi sancţiuni în valoare totală de 6100 lei…acestea sunt rezultatele unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni şi Secţiei de Poliţie Rurală Fieni

În ziua de 10 decembrie a.c., lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Fieni şi Secţiei de Poliţie rurală Fieni au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii sustragerilor de material lemnos, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor cu violenţă, asigurării cu pază a obiectivelor şi pe linia respectării legislaţiei în domeniul drepturilor de autor şi conexe, ocazie cu care au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6100 lei, totodată, fiind confiscate 30 de coroniţe din cetină de brad şi 600 de ţigarete. Pe raza comunei Moroieni au fost depistaţi numiţii O.I., de 25 de ani şi S.M., de 33 de ani, ambii din localitate, care au pătruns cu intenţie în arii protejate ale Fondului Forestier Naţional, de unde au scos din rădăcină un arbore de esenţă molid. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută şi pedepsită de articolul 108 alin. 1, litera a) şi alin. 2, literele a) şi d) din Legea 46/2008, totodată dispunându-se confiscarea materialului lemnos.

• Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au intervenit prompt pentru aplanarea unui conflict

În noaptea de 10/11 decembrie 2011, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa - Serviciul de Investigaţii Criminale au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii faptelor cu violenţă comise de membrii grupărilor infracţionale în zona cluburilor şi barurilor de pe raza municipiului, ocazie cu care au observat un grup de 12 tineri care au ieşit în fugă din incinta unui bar, încercând să prindă din urmă o altă persoană cu care intraseră în conflict. Poliţiştii au procedat la aplanarea stării conflictuale şi imobilizarea celor 12 agresori, care au fost conduşi la Sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în vederea continuării verificărilor, fiind sancţionaţi contravenţional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu