sâmbătă, 24 martie 2012

IPJ Dâmboviţa, în straie de sărbătoare!

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa a sărbătorit într-un cadru festiv împlinirea a 190 de ani de la înfiinţarea Poliţiei Române


Pentru marcarea acestui moment important, respectiv împlinirea a 190 de ani de la înfiinţarea instituţiei Poliţiei Române, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa s-a organizat astăzi, 23 martie, şedinţa festivă dedicată acestei zile, pe care, încă din anul 2002, o sărbătorim de Bunavestire.

Într-un cadru de sărbătoare, alături de invitaţi şi reprezentanţi mass-media, au fost avansaţi în grad înainte de împlinirea termenului de acordare a gradului profesional următor, 4 ofiţeri de poliţie, respectiv, de la gradul de comisar la gradul de comisar şef de poliţie dl. Dumitru Daniel, şeful Serviciului de Comunicaţii şi Informatică şi dl. Vulpe Alexandru, şeful Poliţiei Tărtăşeşti, de la gradul de inspector principal la acela de subcomisar dl. Niculae Constantin, şeful Poliţiei Municipiului Moreni şi dl Armaşu Vasile din cadrul Serviciului de Ordine Publică.

Totodată, au fost avansaţi în gradul profesional următor 49 de ofiţeri de poliţie şi 131 de agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului. Cu această ocazie, comanda Inspectoratului a oferit diplome atât invitaţilor, cât şi poliţiştilor care s-au remarcat prin activitatea desfăşurată şi munca depusă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu