duminică, 25 martie 2012

MOARTE NEDREAPTĂ! Motociclistul Mihai "Para" iubea motorul ca pe viaţa lui! VEZI VIDEO EMOŢIONANT

Impins parca de o forta a raului, un tanar de nici 19 ani a gonit direct in bratele mortii. Desi nu avea permis, baiatul a vrut sa testeze motocicleta primita in dar de la tatal sau.




La sfarsitul iernii, soferii au uitat de motociclisti. Un tanar de 19 ani a murit dintr-o neatentie

Odata cu soarele au apus si zilele lui Mihai. Desi tatal i-a interzis, baiatul nu si-a ascultat parintele si a plecat cu motocicleta. Tocmai terminase scoala, iar in cateva zile urma sa dea examen, ca sa-si ia permisul.

Pe drumul dintre Targoviste si Ploiesti, baiatul a intrat in depasirea unei coloane de masini. Era linie continua. Unul dintre soferi a virat stanga fara sa se uite in oglinda inainte sa traga de volan, iar motociclistul nu a apucat sa il evite.



Impactul a fost atat de violent, incat Mihai a fost aruncat cativa metri in aer. Avea o casca foarte buna, insa nu-si luase pe el si costumul de protectie. Izbit puternic de asfalt si-a rupt coloana cervicala.

In stare critica, tanarul a fost adus cu ambulanta de urgenta la Spitalul Judetean din Targoviste. Medicii au facut tot ce-a fost omeneste posibil sa-i salveze viata. Din pacate, in zadar.

Apropiatii au venit sa-si ia ramas bun de la Mihai. Nu inteleg de ce s-a ambitionat sa iasa in strada. Cu totii il stiau drept un motociclist responsabil. Era expert in motocross si ani de zile a hoinarit pe dealuri, pana cand a implinit 18 ani si a putut sa aspire la permis.



Prietenii lui Mihai spera ca moartea lui dramatica sa ii trezeasca pe toti motociclistii teribilisti care abia asteptau sa treaca iarna. Soferii au uitat de existenta lor, asa ca nu ar strica sa circule cu atentie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu