sâmbătă, 21 aprilie 2012

Distracţie pe ultima sută de metri! De luni elevii revin la şcoală!

Elevii mai au la dispoziţie acest weekend pentru a se bucura de relaxare şi distracţie. După două săptămâni de vacanţă, aceştia se vor întoarce luni la şcoală.
Copiii au lăsat deoparte cărţile şi caietele, au uitat de clopoţel şi trezirea dis-de-dimineaţă şi  fiecare şi-a organizat timpul liber în funcţie de hobby-urile şi activităţile preferate.
Unii au optat pentru o vizită la Grădina Zoologică, muzeu sau pentru a urmări  piese de teatru, alţii, au plecat în drumeţii sau au luat cu asalt parcurile. Sărbătorile pascale au reprezentat un bun prilej pentru a petrece timpul cu părinţii sau a-şi vizita bunicii.  Revenirea pe băncile şcolilor reprezintă pentru unii dintre elevi un motiv de bucurie, pentru alţii motiv de îngrijorare. „Mă bucur că de luni încep din nou şcoala pentru că mă voi revedea cu prietenii, colegii mei şi voi putea relua activităţile plăcute. Totuşi, urmează o perioadă grea, pentru că mai este puţin timp până la încheierea anului şcolar şi avem nevoie de note, urmează şi tezele, iar pentru colegii mai mari, examenele finale”, ne-a mărturisit Diana, elevă în clasa a VI-a. Începând din acest an, vacanţa de iarnă, dar şi cea de primăvară au fost cu o săptămână mai lungi decât în anii precedenţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu