luni, 9 aprilie 2012

Trafic închis pe DN17A din cauza zăpezii

Circulaţia rutieră a fost închisă, duminică seara, pe DN17A Câmpulung Moldovenesc - Rădăuţi, din cauza zăpezii care s-a depus pe carosabil, traficul greu fiind restricţionat pe toate drumurile din judeţul Suceava, potrivit Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, în judeţul Suceava, la 19.50 a fost închis DN17A Câmpulung Moldovenesc - Rădăuţi, din cauza ninsorii abundente şi a zăpezii care s-a depus pe carosabil.
Traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN2 Suceava - Siret, în zona Bălcăuţi, unde două tiruri au derapat. Pe DN2E Fălticeni - Păltinoasa şi pe DN17 Suceava - Gura Humorului se circulă cu dificultate din cauza zăpezii.
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, lapoviţă, ninsori şi vânt puternic în 20 de judeţe ale ţării, valabilă de duminică, ora 18.00 până luni la ora 15.00.
În Transilvania, Moldova şi în zona montană, în seara zilei de duminică şi în noaptea de duminică spre luni precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări cu viteze de peste 60 de kilometri pe oră, îndeosebi în estul ţării, şi de peste 80-90 de kilometri pe oră la munte.
De asemenea, duminică vor fi ploi însemnate cantitativ la munte, precum şi în centrul şi estul ţării, local putând depăşi 20 - 25 de litri pe metru pătrat.
Avertizarea cod galben este valabilă pentru judeţele Maramureş, Suceava, Botoşani, Bistriţa-Năsăud, Harghita, Neamţ, Iaşi, Mureş, Bacău, Vaslui, Sibiu, Braşov, Covasna, Vrancea, Galaţi şi parţial în Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Buzău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu