sâmbătă, 12 mai 2012

VIDEO Un dâmboviţean şi-a găsit sfârşitul în timpul ULTIMEI PARTIDE DE SEX! Iubita lui, cu 22 de ani mai tânără, e ŞOCATĂ!





A murit in timpul ultimei partide de amor! Un barbat de 54 de ani, din satul Udresti, de langa Targoviste, si-a gasit sfarsitul seara trecuta, in pat, alaturi de iubita lui, cu 22 de ani mai tanara.


Femeia povesteste ca omul s-a cinstit cu bere si tuica, si-a luat pastilele de inima, iar apoi a vrut sa intretina relatii sexuale cu ea.

In scurt timp insa si-a pierdut cunostinta si a decedat.

Barbatul era divortat si de o saptamana isi gasise alinarea in bratele unei tinere, de 32 de ani, dintr-un sat invecinat.



Femeia spune ca a ramas socata cand a realizat ca iubitul ei a murit chiar in timp ce faceau dragoste.

"A baut o bere, o tuica si a luat doua pastile. Am facut sex. Nu mi-a zis nici ca moare, nici ca traieste, a picat si...", a declarat pentru MariusBUGA.ro Aura Voicu, vaduva raposatului.



"Era intins cum l-ati vazut acolo, este pe burta, este vanat tot pe fund si ceva aici la ochi este vanat", ne-a povestit si Mariana Dogaru, verisoara decedatului.

"A facut sex cu sotia si a facut infarct. A murit de inima. Fata a inceput sa iasa afara, sa tipe, dar n-a venit nimeni. Ne-a spus ca e mort", isi amintea Mihaela Stefam, vecina.



Politistii spun ca nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului barbatului, cel mai probabil bolile de inima cauzandu-i sfarsitul.

Vezi video la Stirile Pro TV!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu