miercuri, 20 iunie 2012

Confirmarea calitatii produselor fabricate la Mechel Targoviste

La Mechel Targoviste s-a desfasurat auditul de supraveghere pentru confirmarea calitatii produselor BSt500S/B500B in conformitate cu normele standardului german. La sfarsitul lunii mai 2012, in cadrul intreprindeii Mechel Targoviste a fost efectuat un audit de supraveghere avand ca scop confirmarea calitatii produselor BSt500S/B500B in conformitate cu standartul german DIN 488.

Probele prelevate au fost testate in laboratorul propriu al intreprinderii, ulterior fiind transmise pentru testari in laboratoarele din Germania. Pe baza testelor, organismul german de certificare de la Universitatea Tehnica din Munchen - MPA BAU a emis rapoarte care atesta conformitatea produselor din otel cu normele standardului german.
In momentul actual intreprinderea are un certificat de calitate valabil pana in anul 2016, care atesta calitatea produselor si semnifică recunoaşterea competenţei producatorului de a obţine rezultate în conformitate cu standardul german DIN 488.
Specialistii Universitatii Tehnice din Munchen efectueaza auditele de certificare a produselor din otel de la Mechel Targoviste din anul 2004. Otelul beton produs si livrat în cadrul certificatului acordat de MPA BAU are o cerere sporita atat pe piata interna, cat si pe cea europeana.
Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia. Afacerile companiei includ patru segmente: minerit, siderurgie, feroaliaje şi energie electrica. „Mechel” asociază producători de cărbune, concentrat de minereu, nichel, oţel, produse laminate, energie electrica si termica. Produsele companiei Mechel se comercializează pe piaţa internă şi piaţa externă.
In România grupul Mechel este prezent prin 5 întreprinderi metalurgice: Mechel Târgovişte, Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Oţelu Roşu, Laminorul Brăila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu