vineri, 1 iunie 2012

Dragomireşti - 3,6 hectare de pădure, MĂCELĂRITĂ!

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării autorilor în cazul tăierii ilegale de arbori de pe o suprafaţă de 3,6 hectare
Lucrătorii Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi prin plângere de numitul G. R., pădurar în cadrul Ocolului Silvic Sturzeni, că în noaptea de 29/30 mai a.c., persoane necunoscute au tăiat arbori de pe o suprafaţă de teren aparţinând Ocolului Silvic Sturzeni.


La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de cercetare, care în urma verificărilor efetuate a stabilit că persoane necunoscute au tăiat arbori de pe o suprafaţă de 3,6 hectare, situată în satul Căprioru, punctul „Valea Aninoasei”, întreaga cantitate de material lemnos fiind găsită la faţa locului.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Sturzeni, urmând ca lucrătorii silvici să evalueze valoarea prejudiciului.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de articolul 108, alin. 1 din Legea 46/2008, urmând ca la finalizarea cercetărilor, să se propună măsuri legale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu