duminică, 10 iunie 2012

PDL - La Finta, Cojasca şi Butimanu, USL îşi face legea!

COMUNICAT DE PRESĂ

La Finta, Cojasca și Butimanu, USL își face legea

În comuna Cojasca, primarul în funcție și actualul candidat desemnat de USL pentru funcția de edil șef, a considerat de cuviință să-și mai facă niște reclamă chiar în ziua de alegeri. Drept urmare, și-a montat un banner electoral de mari dimensiuni chiar pe fațada primăriei, instituție aflată la numai 50 de metri de două secții de votare. 


În comuna Finta, la secția din Gheboaia, au descins deputații PSD Ion Stan și Ion Dumitru însoțiți de un reprezentant zonal Romsilva, în scopul de a intimida și amenința președintele secției, membrii comisiei de votare și alegătorii din incintă.

Deosebit de gravă este și situația creată de deputații PSD Ion Stan și Ion Dumitru la secția de la Școala Generală din Butimanu unde aceștia au dat dispoziție președintei Matei Georgiana de a lăsa în interiorul secției doar câte doi votanți, în condițiile în care există 5 cabine de vot amenajate. Scopul acestei strategii diabolice, pusă la punct de capii PSD, este de a determina cetățenii veniți la vot să renunțe să-și mai exercite dreptul constituțional de a mai alege, întrucât timpul de așteptare la rând, în caniculă, este de ordinul orelor. 

Reprezentanții PDL Dâmbovița apelează, din nou, la instituțiile statului să-și facă în regim de urgență datoria în aceste cazuri. 

Departamentul juridic al PDL Dâmbovița

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu