vineri, 22 iunie 2012

Târgovişte - Razie la ceas de noapte!

Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în trafic de poliţişti, fie sub influenţa băuturilor alcoolice , fie fără a poseda permis de conducere


În noaptea de 20/21 iunie 2012, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte l-au depistat pe numitul B.P., de 21 de ani, din comuna Vulcana Pandele, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Sinaia din municipiu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. ( art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

• Totodată, în urma unei acţiuni organizate de lucrătorii Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru , a fost depistat numitul G.S., de 24 de ani, din comună, în timp ce conducea pe DC 71 un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Faţă de numitul G.S., poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis ( art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002, republicată).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu