vineri, 1 iunie 2012

Ziua porților deschise la AJOFM Dâmbovița


Sarbatorim astăzi 1 Iunie – Ziua internaţională a copilului, prima zi din Cireşar, care nu este doar sărbătoarea celor mici, deoarece la bucuria inocenţei ne alăturăm toţi aceia care îi iubim.
Cu aceasta ocazie, declarăm ziua de vineri, “Ziua portilor deschise” in ideea de a oferi posibilitatea tuturor  beneficiarilor serviciilor oferite de AJOFM Dambovita, sa cunoasca din interior, modul in care ne desfasuram activitatea. Astfel se va stabili un contact mai bun în primul rând cu tinerii, care pot afla că suntem de încredere şi ca aici au sansa de a-si gasi un loc de munca.
Înca de la infiintare, AJOFM Dambovita a căutat în permanenţă să îşi realizeze obiectivele si sa promoveze o strategie constructiva in ceea ce priveste aplicarea politicilor de ocupare si formare profesionala, in paralel cu implementarea masurilor de reforma aplicate in acesta perioada in cadrul administratiei publice.
Activitatea AJOFM Dambovita se desfasoara atât în Târgovişte, cât si în cele 5 puncte de lucru din judeţ (Pucioasa, Moreni, Gaesti,Titu şi Băleni), organizate pe principiul unor servicii integrate care au permis o rezolvare prompta a problemelor diversilor clienti ai agentiei (persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatorii).
Pentru realizarea obiectivelor incredintate, Agenţia are o bună colaborare cu toţi actorii prezenţi pe piaţa muncii fiind încheiate protocoale şi parteneriate atât cu instituţii publice (Inspectoratul Şcolar Judeţen, Universitatea Valahia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Colegiul Economic «Ion Ghica», Penitenciarul Mărgineni, Centrul Judeţean Antidrog, Consiliul Judeţean Dâmboviţa), cât şi cu ONG-uri şi alţi furnizori de servicii de formare profesională.
Tinerii sunt în permanenţă în atenţia noastră şi ca dovadă, în acest an au fost organizate deja, două burse ale locurilor de muncă dedicate lor – «Bursa viitorilor absolvenţi» organizată în parteneriat cu Colegiul «Ion Ghica» şi «Bursa locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi de studii superioare», în parteneriat cu Centrul de Consiliere al Universităţii Valahia din Târgovişte.
Întânirile cu viitorii absolvenţi fac parte din activitatea nostră de zi cu zi, deoarece ne preocupă educaţia lor pentru muncă şi viaţă. Şedinţele de consiliere în şcoli sunt programate împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţen Dâmboviţa şi reprezintă un bun prilej pentru noi ca Seviciul Public de Ocupare de a ne prezenta cât şi pentru elevi de a se informa ca viitori angajaţi.
Aşadar, cu prilejul Zilei Copilului – vineri 1IUNIE vă aşteptăm pe  toţi cei care doriţi să ne cunoşteţi şi ne vedeţi aşa cum ne desfăşurăm activitatea la ZIUA PORŢILOR DESCHISE !
Director Executiv,
Cătălin NICULAE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu