duminică, 29 iulie 2012

CLAUDIA CAZACU ÎN “TOP 100 DJS 2012


DJ Claudia Cazacu încearcă din nou să facă o figură frumoasă în cel mai tare top al DJ-ilor din lume. “TOP 100 DJS 2012” a debutat pe 27 iunie, iar târgovişteanca speră să obţină din nou o clasare în primii 100. Acordă votul tău pentru un român cu care ne mândrim la adresa: http://www.djmag.com/top100.

Votul pentru DJ-ul anului în Top 100 DJ Poll 2012 a început pe 27 iunie şi se va încheia pe 29 august.
Cu peste o jumătate de milion de voturi primite de la fanii muzicii în peste 167 de ţări, “Top 100 DJ Poll” este cel mai mare sondaj de muzică de acest fel din lume. În 2011, David Guetta a ţinut prima pagină a ziarelor la nivel mondial, când l-a învins Armin Van Buuren, trecând pe locul I.
Se pot vota 5 DJ, în ordinea preferinţei, chiar AICI:
http://www.djmag.com/top100
România votează din nou cu DJ Claudia Cazacu
“Romania ocupa un loc speacial în inima mea şi aş dori să mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor şi pentru că mă fac să mă simt ca acasă de fiecare dată când mă întorc în ţară”, a declarat Claudia Cazacu pentru “Adevarul”.
În acest an, toţi cei care votează vor primi un album cu “Top 100 DJ”, pe Trackitdown.net. Albumul este o versiune unică şi conţine piese nelansate ale unor nume mari din muzica dance: Umek, Sander van Doorn, Roger Sanchez, Alex MORPH prezintă Indigo, Chuckie, Ferry Corsten, Angerfist, tyDi, Headhunterz, Astrix, Sidney Samson, Christopher Lawrence, Hardwell, Claudia Cazacu, Cosmic Gate, Skazi, Arty, Dimitri Vegas & Like Mike, YvesV V Wolfpack, Gareth Emery, Arnej, Nishin Verdiano, Infected Mushroom, Judge Jules, Marco V, Noisecontrollers, Richard Durand, Sean Tyas, Simon Patterson, Wez Devall, Tocadisco, Brennan Heart, Richard Dinsdale, The Bloody sfecle si Wally Lopez.
Albumul poate fi “consultt” la:http://www.trackitdown.net/djmagtop100
Studentă la Cambridge
A susţinut primul spectacol în Amsterdam, iar acum concertează în toată lumea, China, Coreea, Vietnam sau Dubai fiind câteva dintre locaţiile exotice în care a mixat. A plecat din Târgovişte la Bucureşti pentru a urma cursurile Facultăţii de Litere, profil Engleză – Italiană, iar după trei ani obţine transferul la sucursala londoneză a Universităţii Cambridge unde îşi finalizează studiile. Puţin mai târziu se specializează în Banking – Finance.

Cea mai mare bucurie a ei este faptul că noua casă de discuri are succes şi că piesele sale apar în concertele unor DJ de renume, precum Tiesto, Paul van Dyk, Eddie Halliwell, Judge Jules, Above & Beyond sau Ferry Corsten.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu