duminică, 8 iulie 2012

Elevele cu care Dambovita se mandreste !


Ele sunt cele mai sârguincioae eleve din judeţul Dâmboviţa. Vorbim de cele două ele care au obţinut singurele medii de 10. Pe lângă faptul că au dovedit că pot trece fără probleme de examenul maturităţii, dovedesc şi că sunt nişte prezenţe agreabile.

Amândouă au fost eleve ale Colegiului Naţional „Ienăchiţă Văcărescu”, liceul aflat pe prima poziţie în clasamentul pe judeţul Dâmboviţa, cu un procent de promovabilitate de 93,07%.
Amândouă iubesc să călătorească şi arată că sunt şi în pas cu moda Facebook. 
ANDRA OSTAFIE îşi doreşte că devină judecător pentru că este obişnuită cu stricteţea şi îi place dreptatea. „Am muncit şi mă simt împlinită pentru că mi s-au recunoscut toate eforturile. Acum vreau să dau la facultate în Cluj. Vreau să intru la Drept şi să îmi fac o carieră frumoasă”, a spus ea.
OANA IRIMESCU vrea să aline suferinţele oamenilor. Tocmai de aceea, doreşte să devină un medic de succes. „Vreau să devin medic. Nu voi pleca din ţară decât în situaţii excepţionale. Contează şi cum îţi este apreciată munca şi cum te simţi, dacă eşti satisfăcut şi profesional dar şi material. Până la urmă şi ăsta e un aspect important”, a declarat cea de-a doua fată de 10 din Dâmboviţa în anul 2012.
La examenul de anul acesta, în Dâmboviţa au participat 4.802 elevi. Dintre aceştia, au reuşit să ia examenul doar 1860 elevi. Atfel, procentul de promovabilitate este, în Dâmboviţa, de 38,73%, mai mare faţă de cel de anul trecut, când a fost puţin peste 32%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu