marți, 31 iulie 2012

Nepotul BĂTĂUŞ! Şi-a lovit unchiul cu bâta

O cearta intre un barbat de 42 de ani, din Moreni, si nepotul sau s-a sfarsit la spital. 

Tanarul, de 18 ani, si-a batut unchiul cu bata din cauza unor neintelegeri mai vechi. 


Victima povesteste ca stia ca nepotul ii poarta dusmanie, dar nu credea ca se va ajunge pana aici. Concubina lui a ramas socata cand l-a vazut plin de sange si vanatai si a sunat la 112.

"Mi-a dat cu parul in cap. V-a lovit rau? Da, m-a lovit in cap, aici la coaste. De ce? Nu stiu, nepotul meu are necaz pe mine, de mult...", a declarat pentru MariusBUGA.ro Ion Ciusdoiu, victima.Barbatul povesteste ca a fost atacat fara motiv de nepotul sau ce i-ar putea fi copil. Cu ultimele puteri s-a tarat pana acasa unde concubina lui a chemat ajutoare cand a vazut cat de grav batut era.

"L-a luat la injuraturi, a mai fost cu unul pe care nu-l cunoaste, a scos o bata de base ball si i-a dat in cap, l-a nenorocit, l-a luat la picioare, l-a terminat de viu. Mai mult mort decat viu!", ne-a povestit concubina victimei.

Si vecinii au auzit de necazul omului si spun ca abia le vine sa creada ca tanarul de 18 ani a fost capabil sa-si bata unchiul pana l-a bagat in spital. "L-a batut cineva la Margineni, din neamul lui, nu stiu sa va spun cine, dar rau!", spunea Aurelia Anghel.

Medicii de la spitalul din Moreni spun ca barbatul va mai ramane internat cateva zile, dar din fericire in acest moment viata lui este in afara oricarui pericol.

"Prezinta un traumatism cranio-facial acut prin agresiune, echimoze frontale si fractura de police drept", ne-a precizat dr.Mihaela Sabau, directorul medical al Spitalului Moreni. Intre timp politistii l-au audiat pe nepotul bataus. Au intocmit dosar pe numele lui pentru loviri si alte violente si urmeaza ca in functie de probele pe care le vor strange sa-l retina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu