marți, 28 august 2012

Patron din Ocnita jefuit


Omul susține că într-una din serile trecute, pe când se pregătea să închidă, doi consăteni au dat buzna în magazin și, sub pretextul că vor să cumpere, s-au apropiat de tejghea.

Unul dintre ”vizitatori” a blocat ușa pentru a nu mai intra cineva în magazin, iar celălalt l-a lovit cu un corp contondent în zona feței, după care i-a luat banii pe care-i avea în casa de marcat, dar și pe cei din buzunar. În total aproape 4.000 de lei. Apoi, s-au făcut nevăzuți, înainte ca vreunul dintre clienții de la mese să poată interveni. Aceștia își amintesc că i-au văzut pe cei doi intrând, au auzit un zgomot puternic și au văzut o vitrină frigorifică una cu pământul, după care au realizat că patronul magazinului este lovit și plin de sânge.
Bărbatul agresat a ajuns la Camera de Gardă, unde a primit îngrijiri medicale. Spune că nu a avut timp până acum să depună plângere la Poliție, dar mâine va merge să scrie sesizarea, după cum i-a fost înțelegerea cu oamenii legii sosiți la fața locului în seara scandalului, după ce au fost chemați prin sistemul național unic de urgență 112. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se lua măsurile legale care se impun în astfel de situații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu