duminică, 9 decembrie 2012

Dâmboviţa - Zeci de secţii de votare, FĂRĂ electricitate!


Prima ninsoare în Dâmboviţa dă peste cap societatea Electrica!


"Au fost mobilizate si se afla in teren un numar de 28 formatii de lucru pentru identificarea si remedierea avariilor (cu personal al S.D.E.E.Targoviste, A.I.S.E. Targoviste si al altor patru firme de profil din judetul Dambovita).

Se lucreaza in conditii deosebit de grele care nu permit lucrul la inaltime. Acordam prioritate spitalelor, caminelor de copii, caminelor de batrani, sectiilor de votare; comunicam permanent cu autoritatile administratiilor locale, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si cu toate fortele implicate in remedierea cat mai rapida a situatiei.

Conditiile meteorologice se mentin nefavorabile, evenimentele in instalatiile electrice sunt dinamice; preluam telefonic informatii privind deranjamentele la numarele de apel 0245929, respectiv 0800150045.

La ora 10, in data de 09.12.2012 avem inregistrate urmatoarele indisponibilitati: 6 linii de 20kV total nealimentate, 7 linii 20kV partial nealimentate, 19 localitati nealimentate cu energie electrica. În total sunt 39 de secţii de votare fără curent electric, la acestă oră.

Rugam toti cetatenii sa nu atinga conductoarele electrice, sa nu intervina in instalatiile electrice pentru a nu se produce eventuale accidente prin electrocutare", informează Electrica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu