luni, 10 decembrie 2012

LOCURI DE MUNCA in industria metalurgică

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în colaborare cu firma City Square Employment Agency, organizează miercuri, începând cu ora 10.00, la Clubul Studenţilor din Târgovişte, o selecţie de forţă de muncă calificată şi necalificată în industria metalurgică, pentru zona Kurdistan, Irak.
Angajatorul este român, fiind vorba despre o companie din România, cu filială în Irak. Reprezentanţii firmei al cărui birou operativ se află în Târgovişte spun că au nevoie de oameni pentru 2000 de posturi în industria metalurgică, de la polizori, până la ingineri, iar selecţia va începe de miercuri, însă, cei care nu ajung la bursă îşi vor putea depune CV-ul la sediul firmei, din Str.Libertăţii,nr.2, în clădirea Mondial, de luni până vineri, între orele 09.00-18.00.
Pentru cei interesaţi, condiţiile oferite de angajator sunt avantajoase: salarii între 700 şi 2000 de dolari, cazare şi masă, pe toată perioada derulării contractului, transport cu autocarul (500 km), dus-întors, contribuţii la stat plătite în România şi concediu de odihnă 21 de zile. În plus, nu este nevoie de cunoaşterea limbii ţării respective.
Pentru aceste posturi, poate aplica orice dâmboviţean, nefiind impuse limite de vârstă sau sex. Iniţial, contractile vor fi încheiate pe 6 luni.  “Din discuţiile purtate cu domnul George Răuţi, reprezentantul societăţii, zona Kurdistan este implicată în acţiuni de dezvoltare a infrastructurii şi a mediului industrial, iar investitorii irakieni cunosc muncitorii români ca fiind buni meseriaşi, cu experienţă şi inteligenţi, fapt pentru care doresc ca forţa de muncă să fie de origine română”, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul AJOFM Dâmboviţa, Cătălin Niculaie. În plus, reprezentantul firmei, George Răuţi a afirmat că s-au oprit la Târgovişte pentru că sunt conştienţi de tradiţia pe care o are această zonă.
De asemenea, acesta a ţinut să precizeze despre Kurdistan că este departe de zona de conflict şi este o zonă unde criza economică nu a produs încă efecte şi nici nu se va întâmpla prea curând. Pentru alte detalii, cei interesaţi se vor putea adresa chiar investitorilor, care vor fi prezenţi la bursa de miercuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu