miercuri, 5 decembrie 2012

Valea Mare - Atac la conducta cu ţiţei

Doi bărbaţi care au sutras conducă metalică de pe raza localităţii Valea Mare au fost depistaţi de către jandarmii dâmboviţeni.


Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza comuniei Valea Mare, sat Valea Caselor, a depistat două persoane care au sustras conductă metalică, aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma aplicării măsurilor legale şi a verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie s-a stabilit că P. Constantin în vârstă de 34 ani şi M. Aurel în vârstă de 56 ani, au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 30 metri, folosind unelete specifice (târnăcop, lopeţi, cazmale) şi au scos la suprafaţă 2 bucatăţi de conductă dintr-un tronson care era folosit la transportul ţiţeiului de la un parc petrolier la staţia Saru. Bărbaţii intenţionau să valorifice materialul feros la un centru de colectare a materialelor refolosibile.

  Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu