vineri, 11 ianuarie 2013

FIENI I-au ciordit omului vaca din grajd !

 Şotânga - Aşa musafiri N-AI VREA să-ţi treacă pragul,

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au identificat şi reţinut autorii în cazul unui furt din locuinţă

În urma activităților informativ-operative, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Şotânga, au identificat și reținut autorii în cazul unui furt din locuință, comis pe raza comunei Şotânga.

În sarcina acestora, s-a reținut că în perioada 04-10 ianuarie 2013, au pătruns fără drept în locuința numitului T.I., de unde au sustras mai multe bunuri constând în aparatură electronică.

Autorii, identificaţii ca fiind numiţii B.S., de 20 de ani şi T. N., de 19 ani, ambii din comuna Şotânga, au fost reținuţi de poliţişti pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca în data de 11 ianuarie 2013 să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.



Poliţiştii au identificat autorul în cazul unui furt de bovină

În urma activităților specifice desfăşurate, polițiștii din cadrul Poliției orașului Fieni, au identificat autorul unui furt de bovină, comis pe raza comunei Runcu.

În sarcina acestuia, s-a reținut că în noaptea de 09/10 ianuarie 2013 a pătruns fără drept într-o anexă a locuinței numitului B.A., de unde a sustras o bovină.

Bovina a fost recuperată şi predată părţii vătămate.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu