vineri, 1 februarie 2013

Dâmboviţa - Oamenii legii VS cei certaţi cu legea !

Poliţiştii dâmboviţeni continuă acţiunile! Au fost aplicate 12 sancţiuni contraventionale, în valoare totală de 1100 lei, pentru transport ilegal de material lemnos


În urma unei acţiuni organizate de poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Fieni, au fost depistaţi numiţii M.V., de 22 de ani şi S.N., de 30 de ani, ambii din comuna Moroieni, în timp ce tranportau cu atelajele hipo material lemnos, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi de poliţişti în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, întreaga cantitate de material lemnos fiind ridicată în vederea confiscării.

Totodată, poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 720 lei, ca urmare a constatării unor încălcări a regulilor de circulaţie.



• Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale în urma unei acţiuni pe linia prevenirii evenimentelor rutiere

În intervalul orar 10:00-17:00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare şi a posturilor arondate au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii evenimentelor rutiere pe D.J 702 A şi D.N 7.

Cu această ocazie, 32 de autovehicule au fost oprite pentru control în trafic 32 de autovehicule, fiind aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4850 lei, din care 24 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.



• Abaterile săvârşite de pietoni, sancţionate de poliţiştii rutieri!

În intervalul orar 12:00-17:00, poliţiştii rutieri dâmboviţeni au organizat şi executat o acţiune preventivă vizând abaterile săvârşite de pietoni, dar şi neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Cu această ocazie, au fost aplicate 246 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 36 000 lei, fiind sancţionaţi un număr de 99 de pietoni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu