duminică, 24 februarie 2013

Exclusiv! Un târgoviştean a picat în plasa unui hoţ de maşini! Vezi cum a rămas fără microbuz!

Un barbat de 60 de ani pentru care ai baga mana in foc ca nu poate sa faca vreun rau, a inchiriat mai multe masini in toata tara, dar nu le-a mai dus inapoi proprietarilor.
Exclusiv Un târgoviştean a picat în plasa unui hoţ de maşini Vezi cum a rămas fără microbuz,

Tocmai aerul serios pe care-l afisa, l-a ajutat de fiecare data. In plus, platea mai mult decat i se cerea pentru fiecare zi de inchiriere.

In zadar au incheiat oamenii acte la notari - barbatul a disparut cu tot cu autoturisme, iar la adresa din buletin nu sta nimeni de ani de zile.

Ultimul pagubit este din Targoviste si, la sfarsitul lunii ianuarie, a postat pe internet un anunt ca-si inchiriaza microbuzul. Un barbat l-a sunat imediat. I-a spus ca este din Baia Mare si ar vrea autovehiculul pentru cateva zile. Cei doi s-au intalnit si au batut palma.



"In fiecare zi l-am sunat, a fost totul ok si, cand trebuia sa-mi restituie masina, pe 6 februarie, n-a mai fost de gasit. Parea om serios? Foarte serios... ", ne-a declarat Bogdan.

Om la varsta a treia, respectuos si ingrijit, a venit si cu o poveste credibila. A explicat ca este patron si are nevoie de autovehicul ca sa transporte niste italieni, care, chipurile, ar fi venit la munca in Romania.

Degeaba si-a luat omul masuri de precautie. La adresa pe care suspectul o are in buletin - un apartament din Baia Mare -sta altcineva. Vecinii nu l-au vazut niciodata pe barbat, dar stiu ca a mai fost cautat pentru probleme similare.

"Politistii efectueaza cercetari pentru savarsire infractiunii de abuz de incredere, acestea sunt continuate pentru depistarea suspectului si tragerea lui la raspundere penala", ne-a precizat agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita



E posibil sa existe si alti pagubiti, care nu au reclamat inca. Daca va fi gasit, suspectul ar putea sa-si petreaca batranetea in spatele gratiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu