vineri, 22 februarie 2013

Fieni - Vând MERCUR :Pret 1000 de lei!

POLIŢIŞTII AU DEPISTAT UN BĂRBAT ÎN TIMP CE ÎNCERCA SĂ COMERCIALIZEZE CANTITATEA DE 1000 DE GRAME DE MERCUR


Mercurul urma să fie comercializat pe raza oraşului Fieni contra sumei de 1000 de lei

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au orgamizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor la regimul substanţelor toxice .

Cu această ocazie a fost depistat numitul G.D., de 43 de ani, care încerca să comercializeze fără drept cantitatea de 1020 de grame de mercur, contra sumei de 1000 de lei.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de substanţe toxice, urmând a fi propusă soluţie legală prin Parchet.

Întreaga cantitate de mercur a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.



Poliţiştii dâmboviţeni au acţionat pe linia respectării legalităţii transportului de mărfuri

În urma unei acţiuni organizate de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Fieni, pe linia respectării legalităţii transportului de mărfuri, a fost depistat numitul T.A, în timp ce transporta fără documente de provenienţă produse alimentare, a căror valoare însumează 500 de lei.

Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului conform art. 1 lit e din Legea 12/1990, iar întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Slobozia Moară au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 13 kilograme de lumânări, transportate fără documente legale de provenienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu