vineri, 25 noiembrie 2011

Doua adolescente plecata de acasa

COMUNICAT DE PRESA

Poliţiştii dâmboviteni efectuează cercetări în vederea depistării a 2 minore dispărute de la domiciliu

1. La data de 23.11.2011, ora 19:30, numita Ş. F., de 35 ani, a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, fiica sa POPA FLORINA-MARIA, în vârstă de 15 ani, din comuna Mogoşani, a plecat de la domiciliu la data de 21.11.2011 şi nu a mai revenit. Semnalmente: 1,70 m înălţime; 50 kg. greutate; păr negru, tuns scurt; ochi căprui; Nu are semne particulare; Îmbrăcăminte purtată: haină culoare roşie; blugi albaştri; încălţată cu adidaşi albi.

2. In ziua de 18.11.2011, lucrătorii Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi de numita P. C., de 37 ani, din oras Titu , cu privire la faptul ca, la aceiasi data, fiica sa minora, POPESCU OANA-MARIANA, în vârsta de 15 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din verificări a rezultat că minora a plecat voluntar de la domiciliu si s-a deplasat cu trenul catre Municipiul Bucuresti. Semnalmente :1,63-1,65 m înaltime; 45-46 kg. greutate; par negru lung, prins în coada; ochi negri; frunte înalta; faţa ovală; Semne particulare: cicatrice pe frunte şi cap, în partea dreapta spate, sub forma de taietură; aluniţe pe frunte şi obraz în partea dreapta. Imbrăcăminte purtata la data plecării: geacă din piele culoare gri; blugi bleumarin; încălţată cu cizme de culoare gri. Nu avea asupra sa bunuri sau obiecte de valoare.

Rugăm persoanele care pot să furnizeze orice fel de relaţii cu privire la cele 2 minore dispărute, să sune la numărul de telefon 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie! Vă rugăm să ne sprijiniţi prin difuzarea semnalmentelor în mass-media.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu