sâmbătă, 22 decembrie 2012

Dambovita EXCLUSIV! O gravidă însărcinată în luna a şaptea este DE NEGĂSIT!

O tanara de 33 de ani, insarcinata in luna a saptea, din Dragomiresti, este de negasit de cinci zile.


A plecat spre Spitalul judetean din Targoviste sa-si ridice rezultatul unor analize, dar nici la spital nu a ajuns si nici acasa nu s-a mai intors.

Florentina Gheorghe locuia cu concubinul sau de trei ani. In curand trebuie sa nasca, iar iubitul ei spune ca a ajuns de la extaz la agonie.

Femeia a fost vazuta in viata ultima data luni dimineata. Le-a povestit celor apropiati ca merge sa-si ia rezultatele analizelor medicale pe care le facuse la inceputul lunii.

Ultima cu care a vorbit a fost sora concubinului ei. I-a spus ca a ajuns la spital si ca asteapta pe hol, dar in realitate nu trecuse pe acolo, aveau sa afle ulterior rudele.

Cum s-a inserat si nu a ajuns nici acasa si nici la trelefon nu au mai dat de ea, oamenii au intrat in panica si au reclamat disparitia la polite. Le este teama cu atat mai mult cu un fost iubit de-al ei ce a facut puscarie ar putea sa fie liber si sa-i fi facut un rau de moarte.

Cazul este atent anchetat de politisti. "O sa facem toate demersurile sa o gasim cat mai curand posibil", le-a dat asigurari rudelor cms.sef Sorin Sandu, seful Politiei Targoviste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu