vineri, 25 noiembrie 2011

Primarul din Hulubesti calcat de hoti....

Din locuinţa consilierului personal al primarului comunei dâmboviţene Hulubeşti au dispărut, vineri, 120 de cartuşe de vânătoare şi 150 de grame de aur. Proprietarii îşi bănuiesc o rudă, vânător cu acte în regulă, care ar fi ştiut exact unde sunt bunurile de valoare. 
Ion Petre spune că jaful a avut loc în plină zi, la ora opt dimineaţa. Bunurile se aflau într-o lădiţă de mici dimensiuni fixată sub podea şi doar persoane foarte apropiate ar fi ştiut unde să caute. 
Hoţii au pătruns în casă imediat după ce consilierul dar şi soţia acestuia au plecat de acasă, la magazinul pe care îl au în administrare. Femeia a fost cea care şi-a dat seama că s-a întâmplat ceva. A găsit poarta şi usa de la intrare descuiate, iar papagalul era foarte agitat. 
„Au luat lada dar au lăsat totul cum au găsit. Parchetul este intact. A fost desfăcut de la şuruburi. Nu era nimeni acasă. Uşa nu a fost forţată, cred că au avut cheie. Noi bănuim pe o rudă de-a noastră”, ne-a spus Elena Petre. Oamenii se bucură acum că hoţii nu au ştiut că mai aveau ceva bani puşi deoparte şi nişte aur. 
Poliţiştii, alertaţi prin 112, au venit însoţiţi de câini special antrenaţi însă le-au pierdut urma hoţilor la ieşirea din sat. „Lada era din tablă de 3 milimetri grosime, avea în jur de 60/60 şi o înlălţime de 130 de milimetri, prinsă de podea”, a spus Ion Petre. 
Anchetatorii au ridicat de la faţa locului mai multe amprente astfel că au întocmit deja un cerc de suspecţi. „Am fost sesizaţi prin 112 că din locuinţa unei persoane din Hulubeşti  a fost sustrasă o cutie în care se aflau mai multe cartuşe de văntoare. Este vorba şi de aur. Avem un cerc de suspecţi. Urmează să propunem soluţie legală prin parchet”, a declarat comisarul Alexandru Iorga, şeful Poliţiei din Găeşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu