miercuri, 30 noiembrie 2011

Zimbrăria Neagra şi Curtea Domnească, obiective turistice spectaculoase

Astăzi, 30 noiembrie, Consiliul Judeţean Dâmboviţa a prezentat două proiecte menite să promoveze obiective turistice importante pentru judeţul Dâmboviţa şi municipiul Târgovişte – Zimbrăria Neagra de la Bucşani şi Curtea Domnească de la Târgovişte.
Administraţia judeţului a reuşit să acceseze fonduri europene nerambursabile pentru realizarea unor pliante şi broşuri de prezentare, dar şi alte materiale promoţionale, plus site-uri web de informare.
“Ideea ne-a venit de la faptul că avem în judeţ foarte multe frumuseţi, care nu sunt cunoscute nici măcar publicului dâmboviţean. Sunt obiective care ar putea atrage mulţi turişti. Am convingerea că la finalul implementării acestor două proiecte, dar şi a altora pe care le avem în diferite faze, judeţul Dâmboviţa va fi socotit mai prietenos, va fi socotit ca o destinaţie turistică mai importantă pe harta ţării. Ştim cu toţii că acolo unde vin turiştii, există şi prosperitate”, a precizat Florin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean.
Cele două proiecte prezentate astăzi au fost apreciate pozitiv şi de către prefectul judeţului, Iancu Caracota. “Este clar că azi Dâmboviţa are nevoie de ceva nou şi natural. Trebuie să ajungem un judeţ care să prospere din toate punctele de vedere şi pe toate palierele”, crede şi reprezentantul Guvernului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu