joi, 10 mai 2012

PISCINE TARGOVISTE 2012

Patronii piscinelor s-au pregătit deja pentru clienţi şi şi-au deschis larg porţile în sezonul 2011. Fie că vorbim de piscina „Daso Cado”, de „Blue Heaven” sau de „Hanul Logofătului”, târgoviştenii şi nu numai, au unde să se răcorească în zilele toride de vară.

Baza de agrement/Piscina Daso Cado
Baza de agrement cu o ambianta relaxanta, plina de confort cu o atmosfera exotica, ideala pentru momentele de odihna activa.
DASOCADO LAND ofera clientilor sai posibilitatea de a se relaxa intr-un mod cat mai placut intr-o locatie speciala . Din turnul care va ofera o panorama spectaculoasa a piscinei si a imprejurimilor, aveti privilegiul de a putea surprinde in fiecare seara un asfintit magic.
Baza sportiva si de relaxare
DasoCadoLand va ofera servicii la cele mai inalte standarde de calitate, intr-o ambienta relaxanta, avand posibilitatea de a va elibera de stresul cotidian. Terenurile pentru jocuri sportive va stau la dispozitie la orice ora din zi sau din noapte...
Terasa-restaurant
Nu e nevoie sa va aduceti de acasa pachetelul cu mâncare. În cadrul bazei gasiti o terasa cu o capacitate de 100 de locuri, unde puteti servi bauturi si meniuri exotice sau traditionale, deserturi si fructe. în acest loc se pot organiza si evenimente sau petreceri tematice, lucru pentru care va trebui sa faceti rezervari în prealabil.
Evenimente organizate
DasoCadoLand va ofera posibilitatea sa organizati diverse evenimente (onomastice, aniversari, nunti, botezuri etc.).
Pentru mai multe detalii va rugam contacta-ti departamentul administrativ.
Program
Programul de funtionare este de la 9.00 la 20.00, iar de la 15 iunie, odata cu vacanta copiiilor, programul se extinde si dupa ora 20.
Tarife
Preturi pentru piscina in cursul saptamanii:
-adulti - 10,00 lei
-copii sub 10 ani - 5,0 lei
Preturi pentru piscina in week end :
-adulti - 20,00 lei
-copii sub 10 ani - 10,00 lei
Bazinul acoperit din Târgovişte
În utmă cu doi ani s-a împlinit un vis mai vechi al târgoviştenilor, care doreau să poată beneficia de un bazin de înot de capacitate olimpică. Bazinul are 25 metri lungime, 6 culoare de concurs şi o plajă aferentă de 316 metri pătraţi, bazinul se încadrează în dimensiunile semiolimpice şi va putea fi utilizat pe tot parcursul anului, întrucât va beneficia de încălzire centrală pe perioada sezonului rece, atât pentru apă, cât şi pentru aer.

Clădirea este una multifuncţională, fiind dotată cu aer condiţionat, bar şi sală de mese, vestiare, saună, duşuri, grupuri sanitare moderne. Investiţia a depăşit 500.000 de euro.
Preţuri accesibile
Arena este deservită de 12 persoane: un administrator, doi asistenţi medicali, trei recepţioneri-casieri, trei salvatori de ştrand, un mecanic de întreţinere şi două femei de serviciu. Momentan, aceştia au fost detaşaţi de la alte direcţii din cadrul Primăriei Târgovişte, întrucât angajările în administraţie sunt blocate prin hotărâre de guvern.
Taxele de acces la bazinul de înot sunt accesibile pentru orice buzunar: 10 lei/zi pentru adulţi; 5 lei/zi pentru copiii cu vârsta sub 14 ani şi 7 lei/zi în cazul elevilor, studenţilor şi grupurilor organizate de peste 10 persoane. Pasionaţii de înot vor putea să contracteze şi abonamente lunare, trimestriale sau semestriale, caz în care preţul scade considerabil: 200 de lei pentru o lună; 525 de lei pentru trei luni şi 600 de lei pentru şase luni.
Piscina “Blue Heaven”, o oază de verdeaţă şi de la linişte
Când căldura insuportabilă vă dă bătăi de cap şi vreţi să vă răcoriţi într-un loc liniştit, ferit de agitaţia cotidiană, daţi o fugă la piscina „Blue Heaven”. Situată la ieşire din oraşul Pucioasa, la 25 de km de Târgovişte, „Blue Heaven” vă oferă peste 60 de şezlonguri cu umbreluţă, o piscină pentru adulţi şi două pentru copii, loc de joacă, bar şi terasă.

Toate pentru doar 10 lei de persoană, indiferent de ziua în care alegeţi să vă distraţi. De asemenea, aveţi la dispoziţie vestiar şi duşuri. Şi ca tabloul să fie complet aflaţi că puteţi mânca şi gratar, la preţuri rezonabile: hamsii, mici şi cârnăciori. Pentru a alunga monotonia, puteţi închiria şi table sau rummy pentru doar cinci lei pe oră. Piscina „Blue Heaven” dispune şi de un bar generos cu terasă, unde puteţi urmări meciurile echipei favorite sau pur şi simplu să vă răcoriţi cu un suc sau cu o bere.
Piscina “Hanul Logofătului”
O altă locaţie ferită de agitaţia oraşului, este piscina “Hanul Logofătului”, situată la doar 15 kilometri de Târgovişte spre Câmpulung. Aici veţi avea cu siguranţă răcoarea dorită, la umbra pădurii Priseaca. Preţul de intrare este de doar 10 lei, cu tot cu şezlong. De la barul piscinei puteţi lua aproape orice, de la bere la suc şi apă plată cu lămâie. Preţurile băuturilor pornesc de la 4 lei pentru o bere şi de la 3 lei pentru o răcoritoare.

Piscina 2000
Tarifele practicate de „Disco 2000” sunt de 7 lei în timpul săptămânii şi de 10 lei în weekend iar clienţii au la dispoziţie şi un bar generos unde bot bea o răcoritoare. Pentru copii intrarea este de doar 5 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu