luni, 12 decembrie 2011

Paula Seling, Proconsul, Călin Geambaşu Band şi Romeo Geambaşu ne vor colinda de sărbători

 
Ei vor concerta pe 23 decembrie, la sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte într-un eveniment organizat de televiziunea locală Columna TV şi Asociaţia Culturală Goldmusic din Târgovişte.
Dâmboviţenii sunt răsfăţaţi cu mai multe evenimente culturale în acest sfârşit de an. Ele vin nu numai din partea autorităţilor publice, instituţiile private anunţând de asemenea concerte şi acţiuni culturale. Un exemplu îl constituie concertul pregătit de televiziunea Columna TV, în parteneriat cu Asociaţia Golmusic, pentru data de 23 decembrie. El va aduce pe scena târgovişteană nume importante din lumea muzicală: Paula Seling, Proconsul, Călin Geambaşu Band şi Romeo Geambaşu. Concertul va avea loc în sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte, de la ora 19.00.

Biletul are preţ de sărbătoare

“Suntem un ONG privat şi avem parteneriate încheiate atât cu instituţiile publice, cât şi cu cele private. Am vrut să facem acest concert de sărbători, ca lumea să se simtă bine”, a precizat Felix Goldbach, din partea Asociaţiei Goldmusic.
 <!-- more -->
 Mai puţin cunoscută opiniei publice dâmboviţene, asociaţia Gold Musica a luat fiinţă în 2009 şi s-a implicat atât în proiecte judeţene, cât şi naţionale şi internaţionale. “Asociaţia a luat naştere din dorinţa de a se implica activ la nivel social şi de a oferi românilor evenimente de prestigiu menite să promoveze arta şi cultura prin intermediul marilor valori artistice”, a mai adăugat Felix Goldbach.
Biletul de intrare la concertul din 23 decembrie are un preţ accesibil, de 15 lei. Cât priveşte partea tehnică, postul de televiziune Columna TV a anunţat că instalaţia de sunet şi lumini este asigurată de Calin Geambaşu Band.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu