luni, 12 decembrie 2011

Sase ==> GARDA FINANCIARA <==

În urma unei acţiuni pe linia combaterii evaziunii fiscale, proprietăţii intelectuale şi muncii nedeclarate, poliţiştii au controlat 12 unităţi economice

În noaptea de 09/10 decembrie a.c., lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa- Serviciul de Investigarea Fraudelor şi Poliţiei Oraşului Găeşti, în colaborare cu comisari din cadrul Gărzii Financiare Dâmboviţa şi inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, sprijiniţi de luptători S.I.R şi lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii evaziunii fiscale, proprietăţii intelectuale şi muncii nedeclarate, fiind controlate 12 societăţi comerciale care desfăşoară activitatea de bar-restaurant-discotecă. Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14 000 lei, fiind ridicate în vederea confiscării mai multe cd-uri şi laptop-uri.

La două societăţi comerciale din municipiul Târgovişte şi comuna Conţeşti au fost identificate 59 de cd-uri contrafăcute, folosite în vederea difuzării de muzică în scop ambiental, 3 aparate de jocuri electronice generatoare de câştiguri care funcţionau fără licenţă de exploatare şi un laptop pe care erau stocate opere muzicale, fără autorizaţie. În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale, pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art 139 indice 6, alin. 1 şi 3, articolul 40 alin. 1 litera a) din Legea 8/1996, şi articolul 23 din OG 77/2009, urmând a se propune soluţie legală prin parchet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu