miercuri, 18 ianuarie 2012

Socant: "Injunghiat de propriul tata"

Un baiat de 13 ani, din Gaesti, a ajuns la spital cu o plaga injunghiata in spate! El le-a declarat politistilor ca s-a autoaccidentat, dar oamenii legii si-au dat seama ca e ceva necurat la mijloc si au inceput o ancheta. Si banuielile lor aveau sa se confirme. Bunica minorului le-a povestit ca tatal a fost cel care si-a lovit baiatul cu cutitul. Biata femeie a vrut sa-i sara in ajutor nepotului, dar este nevazatoare, iar agresorul a lovit-o si pe ea de nenumarate ori.
<!-- more -->

"Ce s-a intamplat cu nepotelul? L-a taiat el mamaie. Cine? Tac-su! De ce? D-al dracu, mamaie. A zis ca unde sunt banii, el l-a taiat. Aoleu, tata m-ai taiat, aoleu sariti ca mor!", a declarat pentru mariusbuga.ro Ioana Lacatus, bunica micutului injunghiat.

Batrana, in varsta de 77 de ani, povesteste ca fiul ei si-a iesit din fire dupa ce a consumat mai multe pahare de alcool. A inceput sa se certe cu baiatul lui care refuza sa-i mai aduca de baut, iar atunci a pus mana pe cutit si i l-a infipt adolescentului in spate.

"Eu am auzit de la fii-su ca el l-ar fi taiat pe el, tatal copilului. E un criminal, el e un criminal. Isi poate ucide copilul? Da, da. L-a batut de nu stiu cate ori, l-a scapat lumea si el am inteles de la fii-su ca l-a taiat, tatal copilului", ne-a marturisit o vecina.
"Se plange baietelul? Nu, nu prea spune ca ii e frica. Ii e frica de tata? Cred ca ii e frica, da. Cand bea devine violent barbatul? Da, da si cu maica-sa si cu el", ne-a povestit Liliana Lazar, vecina.
Din fericire, ranile nu au fost grave, iar baiatul a fost externat din spital. Intre timp politistii continua ancheta pentru a stabili cum a fost provocata plaga minorului. Copilul sustine ca nu tatal lui l-a lovit, dar ascunde adevarul de frica parintelui, spun apropiatii familiei.

Atat fiul cat si mama agresorului au fugit de acasa de teama ca individul le-ar putea face si mai mult rau. Vecinii povestesc ca nu e zi de la Dumnezeu fara ca barbatul sa faca scandal monstru aici. Politistii l-au amendat in repetate randuri, insa individul nu s-a potolit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu