vineri, 13 ianuarie 2012

Trafic de persoane cu minore exploatate sexual!

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a unei grupări de pe raza municipiului Târgovişte, ai cărei membri au acţionat în cursul anului 2011, pentru racolarea, găzduirea şi exploatarea sexuală a mai multor tinere, printre care şi o minoră, în vârstă de 17 ani, atât în ţară cât şi în străinătate (Grecia).

În fapt, cei doi bărbaţi din cadrul grupării racolau tinere din rândul familiilor dezorganizate cu o situaţie familială precară, profitând de vulnerabilitatea acestora, pe care ulterior, cu sprijinul celor două femei din grupare le găzduiau pe raza municipiului Târgovişte şi le obligau să practice prostituţia, ameninţându-le cu acte de violenţă. Totodată, pentru a se asigura că nu fug, acestea erau supravegheate în permanenţă atât în apartamentele în care erau găzduite cât şi în locaţiile în care erau duse pentru a întreţine relaţii sexuale cu clienţii.
 <!-- more -->

În data de 12 ianuarie 2012, Tribunalul Dâmboviţa, la propunerea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru cei patru inculpaţi, în sarcina acestora reţinându-se infracţiunile de constituire a unei grupări infracţionale şi trafic de persoane.

Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

D.I.I.C.O.T nu dă publicităţii imagini de la acţiune. De ce oare? E ceva de ascuns opinei publice?...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu