luni, 16 ianuarie 2012

Unii cu protestele, alţii cu furturile

Dâmboviţenii sunt preocupaţi zilele acestea, ca tot românul,  de proteste. Fie prin participare directă, fie privind la televizor ce se întâmplă în ţară şi comentând cu neamurile şi vecinii. Sunt însă şi unii care habar nu au ce se întâmplă.
Sau dacă au aflat ceva, s-au gândit că acum e momentul să dea atacul şi să facă rost de ceva parale, fiindcă forţele de ordine sunt angrenate în alte activităţi şi nu au timp de... găinării.

Planul le-a fost însă dat peste cap. Poliţiştii nu şi-au neglijat activităţile de zi cu zi, aşa că au prins zilele acestea în flagrant fie hoţi de materiale feroase, fie pe cei care au dat atacul în pădurile judeţului.
<!-- more -->

Ieri, lucrătorii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare l-au depistat numitul D.V., de 37 de ani, din comuna Măneşti, în timp ce transporta într-un atelaj hipo 6 segmente de conductă tip „tubing”, în lungime totală de 30 de metri, pentru care nu a putut justifica provenienţa.
În urma activităţilor de verificare şi cercetare, s-a stabilit că cele 6 segmente au fost sustrase de numitul D.V, dintr-o conductă dezafectată de transport produs petrolier.

Şi lucrătorii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au avut de-a face cu iubitorii de feroase. Au identificat în trafic un bărbat din comuna Filipeşti de Târg, judeţul Prahova, în timp ce transporta material feros, fără a deţine documente de provenienţă. Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a numitului S.G., conform prevederilor Legii 12/1990, cantitatea de 440 kilograme material feros fiind ridicată în vederea confiscării. De asemenea, a fost prins şi un tânăr din Gura Ocniţei care transporta cu un atelaj hipo mai multe materiale feroase.

În nordul judeţului, oamenii legii au executat o acţiune care i-a vizat pe hoţii de lemne, ocazie cu care a fost depistat numitul M.F., de 41 de ani, din comuna Brăneşti, în timp ce transporta pe raza comunei Buciumeni, într-o autoutilitară,  cantitatea de 2 metri steri material lemnos, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă. Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului, conform articolului 19, alin. 1, litera b), din Legea 171/2010, întreaga cantitate de material lemnos fiind ridicată în vederea confiscării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu