marți, 28 februarie 2012

A decedat Vasile Mina

Un om important in agricultura a plecat in ceruri. Vasile Mina a fost vicepresedinte al Uniunii Judetene a Cooperativei Agricole de Productie, apoi director al Ias-ului Cornatelu.


Luni, Acesta s-a stins din viata intr un mod care pare banal. O raceala netratata s-a transformat intr-o bronhopneumonie care l-a dus direct pe patul spitalului unde a stat in coma aproximativ 3 saptamani. Aducem si noi un omagiu familiei indurerate si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
     VASILE MINA, s-a nascut in anul 1930 intr-o familie saraca. Si-a pierdut tatal in timpul razboiului iar mama sa nu si-a permis sa-l dea la scoala, motiv pentru care a muncit din greu in agricultura pana cand s-a imbolnavit de tbc si s-a luptat cu boala ani de zile. Un om ambitios, dupa ce s-a vindecat a absolvit scolile si a ajuns inginer. Apoi a fost vicepredinte al Uniunii judetene Cooperative Agricole de productie iar intr-un final a ajuns sa fie director general al Ias-ului Cornatelu de unde s-a si pensionat. In tot acest timp Vasile Mina si a intemeiat o familie frumoasa si a avut doi copii. Soarta l-a incercat greu inca de anul trecut cand si a pierdut sotia. Acum nici el nu mai este alaturi de cei dragi. De la o simpla raceala netratata a ajuns sa se confrunte cu o bronho pneumonie cu care nu s-a putut lupta prea mult. Timp de aproape trei saptamani a stat in coma la spital iar ieri s-a intaplat tragedia, Vasile Mina a decedat. Apropiatii, prietenii si toti cei care au avut un respect deosebit pentru el sunt asteptati la capela biserii Stolnicul unde este depus trupul neinsufletit al lui Vasile Mina. Apoi, la slujba de inmormantare care va avea loc miercuri la ora 11 si jumatate, la aceeasi biserica. Vasile Mina va fi inmormantat in Razvadul de Sus, acolo unde s-a nascut. Aducem si noi un ultim omagiu familiei indurerate si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu