luni, 12 martie 2012

Intoxicati cu Mucenici

Doi copii mici si parintii lor, din Dambovita, au ajuns de urgenta la spital dupa ce au mancat mucenici! Rand pe rand li s-a facut rau, iar tatal a sunat imediat la 112. Grav este ca intoxicatia alimentara a fost atat de puternica incat femeia si copiii, de 9 si 11 ani, si-au pierdut cunostinta, iar tatal abia se mai putea tine pe picioare.

Patru ambulante au gonit pana la domiciliul lor si i-au dus la unitatea de primiri din Titu. Medicii le-au acordat ingrijiri si ii supun mai multor investigatii sa vada daca nu cumva starea de rau a fost provocata si de altceva.

"Am fost solicitati pentru un pacient de 9 ani, cu cefalee si varsaturi, in localitatea Corbii Mari. Ajunsi la locul solicitarii am descoperit patru victime, 3 inconstienti si unul stabil hemodinamic, cu varsaturi multiple, au fost solicitate inca trei ambulante pentru sprijin. Afirmativ, totul s-a intamplat dupa ingestie de mucenici", a declarat pentru MariusBUGA.ro asistentul medical Doina Cocan, din cadrul Ambulanţei Dâmboviţa.

De la Titu, medicii au decis ca intreaga familie sa fie dusa la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Aici epidemiologii vor incerca sa stabileasca din ce cauza s-au intoxicat cei doi adulti si copiii lor.

Ei vor preleva probe si din mucenicii din care au mancat oamenii si le vor duce la laborator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu