vineri, 27 aprilie 2012

Comercianţii de cherestea, luaţi la bani mărunţi!

Poliţiştii dâmboviţeni au organizat o razie în municipiul Târgovişte, pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice


Sub conducerea comenzii Poliţiei Municipiului Târgovişte, 48 de lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, Serviciilor de Intervenţie Rapidă, Investigare a Fraudelor, în colaborare cu specialişti din cadrul Gărzii de Mediu Dâmboviţa, I.T.R.S.V Ploieşti, I.T.M Dâmboviţa, militari jandarmi din cadrul I.J.J. Dâmboviţa şi lucrători din cadrul Poliţiei Locale au efectuat o razie în municipiul Târgovişte.

Acţiunea a avut drept obiectiv prevenirea şi combaterea delictelor silvice şi verificarea unor unităţi comerciale care au ca obiect de activitate debitarea, depozitarea şi comercializarea materialului lemnos. Totodată, poliţişti au efectuat mai multe controale în trafic, aplicând 35 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală este de 4 900 lei.

A fost depistat numitul G.A., din comuna Măneşti, în timp ce transporta cu ajutorul unei autoutilitare, 24 de ţevi metalice, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

De asemenea, ca urmare a verificărilor efectuate la cele 7 unităţi comerciale, specialiştii I.T.M., I.T.R.S.V Ploieşti şi Gărzii de Mediu au întocmit note de constatare, urmând a fi aplicate măsurile legale în domeniu, fiind ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare totală de 1800 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu