sâmbătă, 28 aprilie 2012

Mai sunt doar trei locuri in finala "Romanii au talent". Un "magician" al chitarei, o naista si o trupa de "ingerasi" intra in lupta pentru 120.000 de euro. VIDEO

In cea de-a patra semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”, sexy Pavel Bartos a fost “omul cu minutul de aur”, iar cifrele inregistrate de ProTv vineri seara au fost pe masura. ProTv nu a avut rival pe nici un segment de public, fiind stapinul absolut al audientelor.

Asa se face ca cea de-a patra semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent” a reusit in mintutul de aur de la 22.42 sa inregistreze pe publicul commercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani 20,9 puncte de rating si o cota de piata de 48,1%, iar in minutul de aur de la 22.14 sa adune in fata micilor ecrane peste 4 milioane de romani.
Audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii (20.33-23.54). de ProTv pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani au fost de 15,2 puncte de rating si o cota de piata de 38,6%, in timp ce Antena 1 obtinea  doar 3,8 puncte de rating si 9,5% cota de piata.
Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrind 15,1 puncte de rating si o cota de piata de 33,9%,  fiind urmarita pe tot parcursul emisiunii de peste 1 milion si jumatate de telespectatori, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,2 puncte de rating si 9,6% cota de piata.
La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTv inregistra pe toata durata emisiunii o audienta medie de 14,6 puncte de rating si 34,3% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de aproape 3 milioane de telespectatori, urmat fiind de Antena 1 cu 3,9 puncte de rating si 9,3% cota de piata.
Mai sint doar trei locuri neocupate in Marea Finala a emisiunii “Romanii au talent” care a avea loc pe 11 Mai, la ProTv cind se va decide cine va primi premiul cel mare de 120.000 de euro si cine va fi detinatorul titlului de cel mai talentat roman.

Vineri, 27 aprilie, alte trei numere spectaculoase au obtinut un loc in finala:

Radu Ionescu, Oana Lianu si trupa Lil Motion sint fericitii concurenti care au reusit sa impresioneze juriul, dar mai ales publicul care i-a votat in numar foarte mare deschizindu-le calea catre o noua etapa.

Astfel, Radu Ionescu, Oana Lianu si Lil Motion se alatura finalistilor de pina acum X-treme Brothers, Loredana si Cristian Fieraru, Aset Crew, Alexe “Krem” Razvan, Vasile Godja, Gigel Frone, Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession. Doar 3 locuri au mai ramas neocupate pentru marea finala din 11 Mai.
Concurentul care a obtinut cel mai mare numar de voturi din partea telespectatorilor a fost Radu Ionescu, artistul care i-a incintat cu chitara sa atit pe jurati cit si pe oamenii din public. Juratii au apreciat faptul ca atunci reuseste sa se izoleze complet atunci cind cinta si sa evadeze intr-o lume doar a lui. “Esti primul moment demn de finala!” i-a spus Mihai Petre dupa ce l-a auzit cintind. De altfel, la fel de impresionati au fost si Andra si Andi Moisescu care il considera genial in ceea ce face. Mai mult decit atit, Andra a declarat in timpul emisiunii, ca imediat ce se va da start vot ea insasi il va vota pe talentatul chitarist, incercind sa-l propulsese astfel in finala. Si cum fiecare vot conteaza, cu siguranta ca sustinerea Andrei a avut si ea un cuvint de spus in clasament. Andi Moisescu l-a pus pe Radu sa promita ca niciodata nu se va lasa de cintat la chitara.

Desi un artist consacrat in lume, Oana Lianu nu este la fel de cunoscuta in tara sa natala, lucru pe care a avut insa sansa sa-l remedieze chiar pe scena de la “Romanii au talent”. Cu o interpretare vocala de exceptie, insotita de o acompaniere uluitoare la nai, Oana Lianu a reusit sa-si impresioneze conationalii facindu-I totodata sa-si aduca omagiul pentru talentul  ei prin voturile lor. “Tu trebuie sa fii in finala” au fost de parere cei trei jurati, iar dorinta lor a coincins cu vointa telespectatorilor.

Pentru locul al treilea au intrat in cursa, conform voturilor telespectatorilor  Ciprian Cordos si catelul Slow, care au oferit un numar de dresaj canin foarte reusit pentru care au fost amindoi indelung aplaudati si trupa Lil Motion.
Aceasta din urma a trecut de departajarea juriului si se aflat deja in finala. Cele 23 de fetite din trupa Lil Motion au avut ocazia sa-l imbratiseze pe Mihai Petre despre care au declarat chiar la inceputul emisiunii ca este un jurat foarte bun si corect de care ele nu se tem deloc. Au plins de fericire si s-au bucurat asa cum numai copiii stiu sa o faca la aflarea verdictului care le-a trimis in marea finala de pe 11 mai. 
Aseara, la Romanii au talent a avut loc si o premiera, numarul lui Marian Florea fiind interupt de catre toti juratii, iar Andi a recunoscut ca a avut un moment de ratacire la preselectii cind a crezut ca numarul lui trebuie sa mearga mai departe. Mai mult decit atit, spre satisfactia colegului sau, Mihai Petre, Andi era hotarit sa jurizeze pe coji de nuca pentru a-si spala pacatele. Marian Florea a primit 3 de X, semn ca a fost prestatia lui a fost prea slaba pentru aceasta semifinala.
Nu la fel au stat lucrurile in cazul altor concurenti care ar fi meritat cu prisosinta sa treaca mai departe, dar cum doar 3 din 12 au aceasta sansa, selectia este foarte dura. Calusarii “Plaiurile Oltetului” au oferit un spectacol suta la suta romanesc si au debordat de energie, in timp ce Florian Carpaci de 82 de ani a demonstrat ca expresia “tras ca prin inel” nu e doar o vorba-n vint. Ca si prima data, momentul sau a fost unul emotionant si incintator. Pe lista celor care nu au reusit sa treaca mai departe se regaseste si Ialcin Regep, contratenorul de 19 ani care, conform spuselor lui Mihai Petre nu a reusit sa straluceasca aseara pe scena de la Romanii au talent. In aceeasi situatie s-au mai aflat si Razvan Rotaru care a fost doar haios, dar nu indeajuns de bun. Treaba buna au facut si DADI + care au reusit sa fie foarte  naturale, sa transmita faptul ca danseaza din placere, dar si Alexandru Chitic care a oferit un spectacol ingenios de jonglerii cu foc si Marius Paraschiv si asistenta sa cu un numar de magie foarte bine realizat.
In editia de vineri, 27 aprilie, scena a fost luata cu asalt de Robo, Titanii Funky Fresh si Valentin Paun care au dansat pentru prima oara impreuna pe scena de la « Romanii au talent ».Tot spectacol a facut si « Sexy » Pavel Bartos, sau altfel spus, « omul cu minutul de aur » care a aratat ca inca mai stie multe dintre miscarile pe care le-a invatat la « Dansez pentru tine ».
Pe scena de la « Romanii au talent » si-a facut aparitia si  « Vocea Romaniei », Stefan Stan, care a interpretat primul sau hit « You give me love ».

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu