joi, 12 aprilie 2012

Sărbători mai dulci pentru 12 suflete din Priseaca

Cezar Frățilă – președintele UNPR Târgoviște a mers astăzi în Cartierul Priseaca pentru a îndulci sărbătorile de Paște în familia Iancu Vasile și Vasilica.

Cei doi soți, fără niciun venit stabil, reușesc să crească 10 copii, cu vârste cuprinse între 6 luni și 15 ani. Cei 7 copii care merg la școală au rezultate forte bune la învățătură, în ciuda condițiilor vitrege de acasă. 5 dintre ei sunt elevi la cea mai bună unitate de învățământ din oraș – Școala  Coresi, iar ceilalți doi urmează cursurile liceale la Seminarul Teologic.
”Este o acțiune umanitară, fără scop politic. Cunosc această familie d emai mult timp. Din păcate, sunt multe cazuri asemănătoare în Târgoviște. Le-am adus alimente de bază: făină, zahăr, ulei, orez, cozonaci, dulciuri etc. Am adus și pomi fructiferi pe care-i vom ajuta să-i sădească. O să punem și cartofi, ca să aibă ce recolta la toamnă. Este o acțiune altfel. Acum, de sărbători, este  simplu să faci un gest frumos, dar acești oameni au nevoie de mai mult. eu sunt deja legat de această familie și voi reveni la dumnealor”, ne-a declarat Cezar Frățilă.
Adriana Răceanu, Ion Obăgilă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu