miercuri, 9 mai 2012

FINALA EUROPA LEAGUE 2012. Atletico Madrid - Athletic Bilbao

Atletico Madrid şi Athletic Bilbao joacă diseară, de la 21.45, finala Europa League 2012, pe Arena Naţională din Bucureşti.
Cu ocazia meciului, zeci de mii de suporteri spanioli au invadat Capitala şi au făcut preţurile camerelor de hotel să sară până la 4.000 de euro pe noapte. Mulţi dintre fanii celor două echipe spaniole nu vor încăpea în stadion, dar vor umple Centrul Vechi al Capitalei şi vor cheltui, în sejurul la Bucureşti, în jur de 30 de milioane de euro.

UPDATE 21.15 Bilete "la negru" pentru finala Europa League, între 200 şi 400 de euro, lângă stadion. Pentru microbiştii care n-au avut noroc sau timp să-şi ia un loc la Madrid-Bilbao de la casa de bilete, în ziua meciului nu a fost totul pierdut: cu "doar" câteva sute de euro, lângă stadion se mai găseau bilete, chiar şi cu o oră înainte de meci, la speculanţii care nu păreau deranjaţi de poliţişti.
UPDATE 21.10 Prinţul Felipe de Asturias, moştenitorul tronului Spaniei, susţinător al echipei Atletico Madrid, a ajuns, miercuri, la Bucureşti, pentru a asista la finala Ligii Europa, aeronava cu care a călătorit Alteţa Sa Regală aterizând pe Otopeni cu circa o oră înaintea meciului de pe Arena Naţională.
UPDATE 21.05 Cele două finaliste ale Ligii Europa, Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, au ieşit la încălzire, miercuri, în jurul orei 21.00, cu 45 de minute înainte de începerea meciului de pe Arena Naţională.
Primii au ieşit la încălzire jucătorii basci, urmaţi de cei madrileni.
De asemenea, pe Arena Naţională îşi fac încălzirea şi arbitrii brigăzii conduse de Wolfgang Stark.
UPDATE 20.55 Crainicul finalei Ligii Europa, un oficial al UEFA, i-a întâmpinat pe fanii prezenţi pe Arena Naţională din Bucureşti cu mesajul în limba engleză "Bună seara, «Budapest»", o confuzie făcută des de străini cu privire la capitala României.
Crainicul s-a corectat ulterior. În momentul salutului, pe Arena Naţională erau circa 3.000 de fani.
UPDATE 20.45 Componenţii echipei Atletico Madrid au ajuns la Arena Naţională, unde vor juca finala Ligii Europa şi unde madrileniii sunt consideraţi "gazde", după trei minute la stadion sosind şi autocarul cu jucătorii formaţiei Athletic Bilbao.
Din autocarele celor două echipe se auzea muzică la volum maxim, iar jucătorii băteau ritmul în geamuri.
UPDATE 20.36 Iată echipele de start la meciul din această seară:
Atletico Madrid: Courtois - Juanfran, Godin, Joao Miranda, Filipe Luis - Mario Suarez, Gabi - Diego, Adrian, Arda Turan - Falcao. Antrenor: Diego Simeone.
Athletic Bilbao: Iraizoz - Iraola, Javi Martinez, Amorebieta, Aurtenetxe - Herrera, Iturraspe, De Marcos - Susaeta, Muniain - Llorente. Antrenor: Marcelo Bielsa.
UPDATE 18.54 Primii suporteri au început să intre pe stadion la 18.45, cu trei ore înainte de startul partidei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu