duminică, 3 iunie 2012

Si-a batut calul si a fost judecat aspru !

Un incident nefericit s-a întâmplat în această după-amiază în satul Ungureni, comuna Măneşti. Un tânăr de 38 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost luat de apele învolburate ale râului Dâmboviţa.




Bebe Moraru şi un consătean şi-au pus în gând să meargă la bâlci în satul vecin, Drăgăeşti. S-au urcat în căruţă şi au pornit la drum. În încercarea de a scurta traseul, au decis să treacă prin albia râului, printr-un loc unde ştiau ei nu ar fi aşa pericol. Ameţiţi de aburii băuturii, nu au realizat că apele sunt repezi şi le pot pune vieţile în pericol.
Au bătut calul cu o scândură şi au intrat în Dâmboviţa. Atelajul a fost imediat luat de curenţi. Căruţa s-a rostogolit de câteva ori, apoi s-a rupt în două. Un bărbat de pe mal a sărit în ajutorul celor doi. A tăiat hamurile, salvând calul şi pe unul dintre ocupanţii căruţei de la înec. Bebe Moraru nu a avut la fel de multe şanse, fiind înghiţit de vâltoare.

La faţa locului, au sosit pompierii, poliţiştii şi salvarea. Au început căutările, dar oamenii locului sunt sceptici că trupul lui Bebe va fi găsit curând. Sunt convinşi că râul l-a purtat departe sau este prins undeva la fund, în vreo răgălie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu