luni, 31 decembrie 2012

Bucsani - Pocnitori buclucase !

Poliṭiṣti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substantanţe Periculoase împreună cu poliṭiṣti din cadrul Serviciului de Investigaṭii Criminale si Serviciul de Investigare a Fraudelor au organizat şi executat pe raza judeṭului o acţiune pe linia respectării prevederilor Legii 126/1995 privind materialele pirotehnice.


Cu această ocazie, poliţiştii au depistat trei bărbaṭi, identificaṭi în persoana numiţilor M.A, de 17 ani, C.I., de 18 ani, ambii din comuna Bucṣani si M.V., de 51 de ani, din municipiul Târgoviṣte, în timp ce ofereau spre comercializare cantităṭile de 1590, 876, respectiv 670 de articole pirotehnice, pentru care nu au putut face dovada provenienţei şi autorizării.

Pe numele celor trei bărbaṭi, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de articolul 37, alin. 3, din Legea 126/1995 şi art. 280 din Codul Penal, iar întreaga cantitate de produse pirotehnice a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.



• O acṭiune similară a fost organizată şi de poliṭişti din cadrul Poliṭiei oraşului Pucioasa pe raza de competenṭă. Cu această ocazie, poliṭiştii au depistat pe numiṭii S. D., de 50 de ani şi C.C., de 18 ani, ambii din Pucioasa, în timp ce comercializau cantitatea de 800, respectiv 4605 de articole pirotehnice, pentru care nu au putut face dovada provenienṭei şi autorizării.

Pe numele celor două persoane, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută şi pedepsită de articolul 37, alin. 3, din Legea 126/1995 , iar întreaga cantitate de produse pirotehnice a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu