sâmbătă, 26 ianuarie 2013

DOBRA - Televizorul i-a facut scrum dormitorul !

În ultimele 24 de ore , echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:


• Pompierii de la Garda Corneşti au intervenit în comuna Dobra pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuinţe. Un scurtcircuit electric provocat de un aparat electrocasnic (televizor) lăsat sub tensiune, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului. Au ars: un televizor şi obiecte de mobilier din dormitorul casei;

• Vineri - 25 ianuarie, la ora 09:45, pompierii de la Garda Răcari au intervenit pe DN-7, pe raza comunei Tărtăşeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Din cercetătile efectuate, se pare că un scurtcircuit provocat de un cablu electric defect a condus la producerea incendiului, în care au ars elemente combustibile din compartimentul motor al autoturismului;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 21 de solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, afecţiuni respiratorii, dureri abdominale şi lombare. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu