sâmbătă, 26 ianuarie 2013

DRAGOMIRESTI ~ LA FURAT CU EXCAVATORUL ~

Cinci dâmboviţeni care sustrăgeau conductă metalică de pe raza localităţii Dragomireşti au fost prinşi în flagrant de jandarmi.
Dragomirești - Băieții ăștia chiar nu se încurcă, La furat cu BULDOEXCAVATORUL,

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Dragomireşti, a surprins pe terenul agricol din apropierea DN 72A, în punctul Boboaca, 5 persoane, în timp ce sustrăgeau conductă metalică aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, s-a stabilit că bărbaţii cu vârsta cuprinsă între 25 şi 50 ani au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 100 metri cu ajutorul unui buldoexcavator şi au sustras conductă metalică, pe care au secţionat-o în 17 bucăţi utilizând o instalaţie improvizată tip autogen.

Persoanele intenţionau să transporte materialul feros, în vederea valorificării la un centru de colectare a materialelor feroase.

*** Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate structurilor abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu